Vanavond op tv: TROS Radar over iPhone-klachten

TROS Radar besteedt vanavond aandacht aan de problemen rond de iPhone. Uit zo'n 500 klachten zijn een aantal mensen gekozen die hun relaas mogen doen.

antoinetteTROS Radar heeft na een oproep zo’n 500 klachten over de Apple iPhone binnengekregen. Vanavond om 20:30 uur gaat het tv-programma aandacht besteden aan de problemen, met nadruk op de matige 3G-ontvangst. De uitzending zou eigenlijk al op 1 september plaatsvinden, maar vanwege onthullingen over het programma Astrotijd ging dat niet door. In Astrotijd bleek het verbazend eenvoudig om met een vals CV en zonder achtergrondscreening een carrière als paranormaal medium te starten.


De kans dat TROS Radar de oorzaak van alle iPhone-problemen definitief gaat blootleggen is klein en we verwachten ook niet dat Apple in de studio komt uitleggen wat er aan de hand is. Het promofilmpje voor vanavond voorspelt alvast dat de iPhone de beloftes niet kan waarmaken. Omdat het probleem van veel factoren afhankelijk, zijn we benieuwd of TROS Radar er een genuanceerd verhaal van weet te maken (“Neeee, geen 3G noemen want dat snappen onze kijkers niet!”) of de schuld domweg bij Apple of T-Mobile neerlegt.

En voor wie benieuwd is of er nog toekomst is voor de sterren van Astrotijd: vanochtend stuurde Navigatiestemmen.nl een persbericht rond dat medium Tine weliswaar niet meer op tv is, maar wel gestrikt is om onzekere automobilisten op de TomTom de weg te wijzen. Medium Tine lijkt trouwens sprekend op stewardess Bertine, een andere navigatiestem. Misschien nemen ze het ook bij navigatiestemmen niet zo nauw met de CV’s?

Uitzending TROS Radar: vanavond om 20:30 uur, op Nederland 1

Met dank aan alle tipgevers voor de reminder!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

44 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.