StoryBundle: nieuwe e-bookdienst van voormalig Gizmodo-redacteur

Jason Chen, voormalig blogger van Gizmodo en Gawker Media, is een nieuw bedrijf begonnen. Met StoryBundle gaat hij e-books in een goedkope bundel verkopen, geschreven door onafhankelijke en nog onbekende auteurs. De e-books zijn zonder DRM en je bepaalt zelf wat je betaalt.

storybundleJason Chen kreeg wereldwijd bekendheid toen hij een gloednieuw iPhone-prototype in handen kreeg. Het bleek een iPhone 4, die vlak voor de officiële release door een Apple-medewerker in een bar was achtergelaten. Tegenwoordig werkt Chen niet meer voor Gizmodo en moederbedrijf Gawker Media. Hij is een nieuwe e-bookdienst begonnen met de naam StoryBundle.

Het idee is afgeleid van videogame-bundels, waarbij je zelf bepaalt wat je betaalt voor een aantal titels. StoryBundle werkt op dezelfde manier: je krijgt een aantal e-books (een stuk of vijf) voor een lage prijs, zonder DRM. Die kun je vervolgens digitaal lezen, waarbij je zelf bepaalt hoeveel de boeken waard zijn. StoryBundle heeft gekozen voor boeken van goede, onafhankelijke auteurs, zodat je niet met troep wordt opgezadeld en toch nieuwe talenten kunt ontdekken. StoryBundle gaat binnenkort van start.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2012, 17:15
Categorie Apps
Onderwerp ebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.