Steller laat je zelfgemaakte verhalen opleuken met thema’s

Je kunt een zelfgemaakt verhaal in de iOS-app Steller nu opleuken met één van de beschikbare thema's. Zo hoef je niet langer zelf te spelen met kleur, lettertypes en andere designdetails.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Steller thema'sIets meer dan een jaar geleden schreven we voor het eerst over Steller: een app waarmee je op prachtige wijze je eigen verhalen kunt opmaken. Een nieuwe update zorgt ervoor dat je hierbij nog meer opties tot je beschikking krijgt. Met thema’s is het nu namelijk mogelijk om je verhaal op meerdere manieren aan te kleden. Ieder thema bevat meerdere layouts om je creatie mee te verbeteren.

Met thema’s moet Steller een stuk gemakkelijker in gebruik worden. Door een thema te selecteren hoef je niet langer zelf de kleuren, lettertypes en andere designpuntjes aan te passen. Je kiest één keer wat je er mooi uit vindt zien, waarna je alleen nog maar tekst en foto’s hoef toe te voegen.

Steller laat je aan de hand van tekst en beeld een verhaal vertellen. Dat gaat volgens onze Steller review als volgt:

Het gave is dat je in Steller net zo makkelijk verhalen maakt als dat de app eruit ziet. Begin aan een project en je krijgt de vraag wat de basis is voor je eerste pagina: alleen tekst, video of foto? Ook als je de laatste twee kiest, krijg je de mogelijkheid een tekstsjabloon te plaatsen. Je hebt keuze uit allerlei varianten. Opdrukken centraal over het beeld met een schaduwrandje om ze leesbaar te maken, witte vakken onder het beeld of een langere tekst met een kopje erboven

De update introduceert nog een paar andere handige aanpassingen. Zo zal de app je aan het einde van een verhaal voortaan een ander voorstellen, zodat je makkelijk kunt doorlezen. De mogelijkheid om meerdere foto’s en video’s te importeren zal het maken van een verhaal vergemakkelijken, en de verbeterde beeldbewerker helpt hier nog meer bij. Daarnaast is het nu mogelijk om een verhaal eerst zelf te bekijken voor je hem publiceert.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2015, 14:12
Categorie Apps
Onderwerp verhalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.