Spike case: typen met fysiek toetsenbord op de iPhone

De Spike-case voor de iPhone laat je een fysiek toetsenbord bovenop de virtuele knoppen van je iPhone plaatsen, zodat je makkelijker kunt typen. De makers verzamelen geld op Kickstarter.

Spike iPhone keyboardDe Spike iPone-case op Kickstarter bevat een fysiek toetsenbord, dat je over het virtuele toetsenbord op het scherm kunt plaatsen. Hierdoor kun je een bericht met echte knoppen typen, waarna je het toetsenbord kunt wegschuiven om het volledige scherm weer te zien. Het toetsenbord heeft geen Bluetooth of een andere methode nodig om op je iPhone gebruikt te worden. Waarschijnlijk zitten er achterop het toetsenbord touchgevoelige knoppen die het scherm aanraken wanneer je op toetsen drukt.

Er zijn drie versies van de Spike-case beschikbaar: de Spike1, Spike2 en de Spike3. De Spike1 bestaat uit twee onderdelen. Door de onderste helft van de case andersom op je iPhone te bevestigen, kun je het toetsenbord gebruiken. De Spike2 heeft een toetsenbord bevestigd op een scharnier, waardoor je niet de gehele case los hoeft te maken om hem te gebruiken. De Spike3 is een aluminium versie van de Spike2.

Je kunt de Spike-case bestellen op Kickstarter. Door 35 dollar te doneren ben je van een Spike1 verzekerd. Verhoog je jouw donatie naar 55 dollar, dan krijg je een Spike2 thuisgestuurd na afloop van het project. Voor de Spike3 moet je minstens 165 dollar neerleggen. Het geld wordt pas van je rekening afgeschreven wanneer het project succesvol is afgerond. Om dit te doen moeten de makers 75.000 dollar inzamelen.

Spike2 iPhone keyboard

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2012, 15:38
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.