Smack Attack: drumstel voor autostuur met iPhone-app

Smack Attack geeft je een elektronisch drumstel voor op je autostuur, dat met een iPhone-app verbindt om bespeeld te worden.

Smack AttackSmack Attack is een drumstel dat je aan het stuur van je auto bevestigt, zodat je wat te doen hebt als je bijvoorbeeld eens in een file zit te wachten. Het drumstel maakt verbinding met je iPhone, waarna een bijbehorende app geluiden produceert op basis van de plek van je stuur waar je op slaat. Gebruik je de iPhone om muziek in je auto af te spelen, dan kun je met Smack Attack meedrummen met een track.

Hoewel ervaren drummers vast een imposant nummer uit hun stuur kunnen slaan met Smack Attack, lijkt het accessoire vooral bedoeld om je even wat vermaak in de auto te bieden. Naast gewone drumgeluiden kun je in de app ook alternatieve samples kiezen, waardoor je bijvoorbeeld een piano of gitaar kunt bespelen. Zit er iemand anders in de auto die met je mee wil drummen, dan kan hij met jouw app verbinden zodat je samen kunt jammen.

Je moet op Kickstarter minstens 164 dollar doneren om in aanmerking te komen voor een Smack Attack. Voor sommigen wellicht een flink bedrag, maar de makers moeten dan ook 200.000 dollar inzamelen om het project een succes te maken. Voor een Kickstarter-project een overwegend hoog bedrag. Met nog meer dan een maand te gaan, is het nog niet duidelijk of ze dit doel ook daadwerkelijk halen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2013, 18:58
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.