Scanbot laat documenten delen via Slack en Wunderlist

De update van Scanbot maakt onder andere integratie mogelijk met Slack en Wunderlist. Documenten scannen wordt steeds leuker.

scanbotJe papieren inscannen en delen met de veelgeprezen app Scanbot was al heel simpel, met deze flinke update is dat nog beter geworden. De update zorgt dat de app voortaan samenwerkt met Slack en Wunderlist. Je kan je gescande documenten nu simpel delen met je collega’s via Slack of toevoegen aan de to-do-lijst van je vrienden op Wunderlist. Erg handig bij het versturen van contracten en rekeningen op de werkvloer via Slack. En je kan er vervolgens direct een to-do van maken op Wunderlist.

Ook Scanbot Pro heeft een update gekregen. Met de Pro-functies (verkrijgbaar via een in-app aankoop vanaf €1,99) is het nu mogelijk om extra informatie toe te voegen aan een document. Denk hierbij aan locatie, datum, tijd en geplande evenementen. Tot slot zijn beide apps volledig geoptimaliseerd op snelheid en functionaliteit. Voor de update was Scanbot al de nummer één voor het scannen van documenten en dat zal het met deze update ongetwijfeld nog even blijven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2015, 14:37
Categorie Apps
Onderwerp update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.