R2-D2 iPhone-kluis verbergt je sleutels

De R2-D2 Smart Safe lijkt een plastic speelfiguur, maar is eigenlijk een kluis die je met behulp van een iPhone kunt openen.

R2D2 iPhone-kluisDe R2-D2 Smart Safe lijkt op het eerste gezicht een plastic spelfiguurtje, maar is eigenlijk een geheime opbergplek voor bijvoorbeeld je sleutels of contant geld. Om de plastic kluis te openen heb je een iPhone met bijbehorende app nodig, waar je een toegangscode op kunt instellen.

De iPhone-applicatie van de kluis laat je een viercijferige code gebruiken om hem open te maken. Ben je de code vergeten, dan kun je een vooraf ingestelde geheime vraag beantwoorden om hem te achterhalen.

De R2-D2 Smart Safe heeft geen dockconnector. In plaats daarvan gebruikt de kluis een speciale lichtsensor. je voert de code van de kluis in op je iPhone, waarna je hem plaatst in een gleuf bovenin R2-D2. Onderin het scherm knippert een vierkant, waarmee wordt doorgegeven aan de kluis wat de precieze code is.

Hoewel de R2-D2-kluis een slimme plek lijkt om je spullen onopgemerkt in te verbergen, moet je er wellicht niet al teveel waardevolle bezittingen in stoppen. De maker van de opbergplek benadrukt in de bijbehorende app dat de kluis hier namelijk niet voor bedoeld is. Het is vooral een grappig speeltje waarin je spullen kunt opbergen. Het geheel is ook gemaakt door plastic, waardoor een gemotiveerde inbreker hem met geweld waarschijnlijk wel open kan breken.

Je kunt de R2-D2 Smart Safe bestellen voor 37 euro. Bij verzending naar Nederland of België moet je rekenen op minstens €6,16 aan verzendkosten.

Downloaden: R2-D2 IMB (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2012, 14:30
Categorie Accessoires
Onderwerp online opslag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.