Ontwerpsjabloon wijst op nieuw design voor iPhone 3G

iLounge schrijft dat een select groepje partnerbedrijven van Apple een design template heeft gekregen waarmee ze nieuwe accessoires voor de iPhone 3G kunnen ontwerpen. De templates tonen twee modellen, in drie verschillende kleuren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone templateNu de lancering van de 3G iPhone dichterbij komt, neemt ook het aantal geruchten over specificaties, functionaliteit en uiterlijk van de nieuwe iPhone toe. iLounge schrijft dat een select groepje partnerbedrijven een design template heeft gekregen waarmee ze voorbereidingen kunnen doen om nieuwe accessoires te ontwerpen. De sjablonen wekken de indruk dat er sprake is van twee modellen, in drie verschillende kleuren.

Vaja 3G iPhoneBeide zijn voorzien van een 3,5 scherm en dat is in tegenspraak met eerdere beweringen die de indruk wekten van een kleiner 2,8 inch scherm. De templates laten een model zien dat langs de randen sterker is afgeplat dan het huidige model. Aan de voorkant is mogelijk een tweede camera en een extra sensor aangebacht en er is keuze uit wit, zwart en eventueel rood (met vraagteken).

Eén van de bedrijven die mogelijk al in bezit is van deze ontwerpsjablonen, is Vaja. Zij laten op hun website al een productcategorie ‘iPhone 3G’ zien (zie foto).

Via: iLounge
Met dank aan: Bas Wijnands (tip over Vaja)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2008, 18:48
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen accessoire, iPhone 3G

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.