Obama haalt donaties binnen met iPhone-betaalsysteem

President Obama gaat het iPhone-betalingssysteem Square gebruiken om donaties in te zamelen. Met Square kunnen mensen meteen hun creditcard gebruiken om geld te doneren, waardoor het geld sneller binnenkomt.

square-obama-betalingenAls je als herkiesbare president publiciteit wilt, kan het helpen om mee te liften op de populariteit van Apple. Het campagneteam van Obama doet dat, door de betaalmethode Square te gebruiken voor het verzamelen van donaties. Iedereen die beweert dat hij wel wat geld naar de campagnekas van Obama wil overmaken, kan meteen zijn portemonnee trekken en de daad bij het woord voegen.

Volgens de website Politico gaat campagne-personeel van Obama de straat op met de handige iPhone-creditcardlezers. Medewerkers op alle niveau’s krijgen het handige apparaatje. Het scheelt een hoop tijd en het geld komt meteen binnen – in tegenstelling tot de donaties van mensen die mompelen dat ze “straks thuis wel even een cheque uitschrijven” en het vervolgens vergeten. Obama heeft als eerste een campagneteam dat met Square op pad gaat.

square betaling

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2012, 7:24
Categorie Achtergrond
Onderwerpen campagne, obama, politiek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.