Nieuwe video toont gebruikersinterface Pebble

Een nieuwe video van het Pebble smartphone-horloge laat zien hoe de menu's in de Pebble er precies uit komen te zien. De menu's worden ontworpen door de Nederlandse designer Martijn Thé.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Pebble UIDe inschrijving voor het Pebble Kickstarterproject is inmiddels al een tijdje voorbij, maar dat houdt de makers niet tegen om alsnog updates op de projectpagina te plaatsen. Een video in een nieuwe update laat de gebruikersinterface van het iPhone-horloge zien, waarmee je onder andere een inkomend telefoongesprek kunt zien of je muziek kunt besturen. De Nederlandse interface-designer Martijn Thé is verantwoordelijk voor de menu’s.

Om het testen van de interface te versimpelen, heeft het Pebble-team een iPhone-app gemaakt waarop het horlogescherm te bekijken is. Een prototype maakt het ook mogelijk voor het team om te bekijken hoe de interface er op het echte horloge uitziet.

Een grappig feit is dat de video aan elkaar wordt gepraat door Martijn Thé, een Nederlandse designer en iOS-ontwikkelaar die inmiddels deel uitmaakt van het Pebble-team. Martijn was hiervoor oprichter van Noodlewerk, een ontwikkelbedrijf dat onder andere werkte aan de Uitzending Gemist-app voor iOS.

De Pebble is een horloge dat via Bluetooth verbonden kan worden met je iPhone. Hierdoor is het mogelijk om informatie vanaf je iPhone op het horloge te bekijken. De makers zamelden geld in via Kickstarter en haalden daar het recordbedrag van 10 miljoen dollar op.

UI preview with Martijn from Pebble Technology on Vimeo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2012, 23:27
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.