Nieuwe beta-ronde van uShow start zondagavond

Zondagavond gaat er weer een nieuwe betaronde voor uShow van start. Met deze videoapplicatie voor de iPhone kun je video's opnemen en meteen publiceren op populaire videosites. Bij de volgende ronde krijgen opnieuw 50 betatesters toegang.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

uShowEen paar dagen geleden schreven we over uShow, een applicatie waarmee je foto’s en video’s kunt publiceren op allerlei netwerksites. Afgelopen week werden de eerste betatesters toegelaten en nu staan er ook twee preview-screenshots op de website van uShow. Ongeveer 1.000 testers wachten nu op de lancering van het foto- en videotool, waarmee je video’s inclusief de bijbehorende audio kunt opnemen.

Vervolgens kun je de gemaakte video direct naar verschillende foto- en videosites sturen. Flickr, Photobucket, YouTube en MySpace worden ondersteund. Zondagavond (Amerikaanse tijd) is het weer zover: dan kun je je weer aanmelden voor een nieuwe ronde met 50 beschikbare betakeys.

De twee screenshots die nu op de website te zien zijn, laten zien dat er één knop is waarmee je de opname kunt starten en je video kunt opslaan. Je hebt met een knop linksonder in het scherm toegang tot al je uShow Media. Er verschijnt een timestamp op elke video en je kunt een raamwerk op het scherm laten tonen, om te zorgen dat je object altijd goed in beeld is. De applicatie zorgt ook voor videocompressie.

Meer info: Monsterandfriends

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps
Onderwerpen flickr, myspace, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.