Mixcloud iPad muziekgenres kiezen

Mixcloud uitgekomen op iPad

De Mixcloud-app is nu geoptimaliseerd voor de iPad. Nu kan je het dj-platform ook op Apple's tablet gebruiken, maar niet zonder problemen.

Mixcloud iPad muziekgenres kiezenDe applicatie van Mixcloud is geoptimaliseerd voor de iPad. Voorheen was de app van het mixers- en dj-platform alleen gemaakt voor de iPhone, maar een update verandert dat. Mixcloud verontschuldigt zich in de update-omschrijving voor de lange tijd dat de tablet-ondersteuning op zich liet wachten. Toch is er niet heel veel veranderd.

Mixcloud op de iPad hanteert namelijk nog steeds de indeling van de iPhone-app. De hoofdpagina Feed heeft nog steeds aparte tabbladen voor de nieuwste mixes die je vrienden aanraden, muziek in categorieën, een ontdekkingspagina en je eigen profiel met muziek. In het schuifmenu benader je daarnaast nog steeds de tracks die je zelf hebt opgeslagen als favoriet en trending tracks. Alleen staan alle onderdelen nu verder van elkaar, hebben knoppen weer een echte iPad-grootte en komt het beeld beter tot zijn recht.

Mixcloud discover sectie iPad Mixcloud iPad muziekspeler

Mixcloud beschrijft in de update dat dit ‘het begin van de iPad-app is’ en na een korte test kunnen we dat onderschrijven. Open bijvoorbeeld een tracklist van een lange mix die wordt gedraaid… en je kan niet meer terug naar de muziekspeler – laat staan de achterliggende menu’s van de app. De app liep eveneens vast na het aanmelden via Facebook. Pas bij een herstart is de app weer bruikbaar. Daarnaast werkt de app ook alleen in de staande houding van de iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2014, 14:38
Categorie Apps
Onderwerpen dj, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.