Militaire iPhone-accessoires: nachtvisie en infraroodlasers bekijken

Special Operations Apps maakt het mogelijk voor het leger om speciale iPhone-lenzen te gebruiken om in het nacht te kijken of infrarood-lasers te zien.

special operations accessoiresHet Amerikaanse Special Operations Apps heeft een aantal nieuwe lenzen voor de iPhone en iPad onthuld, die in combinatie van speciale apps gebruikt kunnen worden door het leger. De lenzen voegen een aantal mogelijkheden toe aan de iPhone, waaronder nachtvisie en de mogelijkheid om infrarood lasers te zien.

Special Operations Apps werkt samen met US NightVision, die verschillende nachtvisie-kijkers levert. Hoewel de accessoires en de app waarschijnlijk alleen door het Amerikaanse leger gebruikt zullen worden en te duur zullen zijn voor de gemiddelde iPhone-bezitter, is het wel interessant om te zien wat er allemaal mogelijk is. De iPhone zorgt er voor dat het leger slechts nog een gespecialiseerde lens nodig heeft, in plaats van een volledig extra apparaat.

De accessoiremaker wil zich niet beperken tot alleen de iPhone: na de iPhone wil Special Operations Apps zich ook gaan richten op Android, de Nokia Lumia 900 en de Nokia PureView. De laatstgenoemde biedt dankzij de 41-megapixelcamera misschien nog onverwachte toepassingsmogelijkheden.

Special-Operations-Apps-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 mei 2012, 9:45
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp leger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.