Mailbox voegt auto-swipes en Dropbox-synchronisatie toe

Mailbox ondersteunt voortaan auto-swipes. Hiermee verwerk je mails van hetzelfde adres automatisch.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

mailbox-geelMailapp Mailbox probeert met de laatste update een goed alternatief te bieden op Google’s eigen filters. Je kunt de app voortaan leren wat je met bepaalde e-mails wil doen, zodat je niet langer met de hand iedere mail hoeft weg te swipen. Hierdoor verdwijnen bijvoorbeeld reclameberichten van een specifiek adres altijd in de prullenbak, of worden betaalbevestigingen van Paypal gelijk aan een Mailbox-lijst toegevoegd. De app ondersteunt voortaan ook synchronisatie via Dropbox. Daarmee is de koppeling met Dropbox op nog een extra manier uitgebreid.

Mailbox auto swipeJe traint Mailbox om bepaalde e-mails automatisch te behandelen door het bericht te openen en de gewenste knop rechtsboven ingedrukt te houden. De app kan vervolgens alleen dat bericht, alle berichten van dezelfde auteur of alle berichten verzonden naar hetzelfde adres automatisch verwerken.

Google biedt al langer een vergelijkbare functie op de website van Gmail met filters, een optie die ook een stuk uitgebreider is. Met Gmail’s filters is het bijvoorbeeld ook mogelijk om automatisch berichten met een bepaalde onderwerpregel te archiveren of op een andere manier te verwerken. Toch heeft de nieuwe Mailbox-functie zijn waarde: omdat je mail automatisch verwerkt zoals de app het normaal doet, verdwijnen berichten altijd uit je inbox. Dat is exact het idee achter de app: Mailbox wil je helpen om een lege mailbox te creëren.

De Dropbox-synchronisatie maakt het mogelijk om je app-instellingen tussen meerdere apparaten te synchroniseren. Het is geen toeval dat hier Dropbox in plaats van iCloud voor wordt gebruikt: Mailbox is al langer in handen van Dropbox. De app laat je al langer grote bijlagen uploaden naar Dropbox.

Dropbox maakte eerder deze maand bekend dat Mailbox ook een OS X-app zal krijgen. Het is nu al mogelijk om je aan te melden voor de beta.

Downloaden: Mailbox (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:24
Onderwerpen dropbox, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.