LSCameraExtender voegt mute-functie toe aan je lockscreen en meer (jailbreak)

De jailbreak-app LSCameraExtender voegt de mogelijkheid toe om je fysieke muteschakelaar op de iPhone als rotatieschakelaar te kunnen gebruiken. Ook krijg je meer mogelijkheden op je lockscreen.

LSCameraExtender voegt mute-functie toe aan je lockscreen en meer (jailbreak)De jailbreak-app LSCameraExtender voegt een populaire iPad-functie toe aan je iPhone. Met de app kan je zelf bepalen of de fysieke schakelaar op de iPhone gebruikt moet worden om het geluid te muten of als rotatieschakelaar moet worden ingezet. Naast deze keuzemogelijkheid krijg je ook een extra knop op je homescreen waarmee je desgewest het geluid kunt muten of het scherm vast kunt zetten.

Om de muteknop/rotatieknop op je lockscreen te benaderen die je de cameraknop lang indrukt te houden. Vervolgens verandert dit icoontje in de desgewenste knop, afhankelijk van de instelling van de fysieke schakelaar aan de zijkant van de iPhone.

De jailbreak-app is voor 99 dollarcent te downloaden in Cydia. Hiervoor moet je de BigBoss repo hebben geinstaleerd. LSCameraExtender werkt alleen op een iPhone met iOS 5, niet op de iPod Touch of iPad. Vooral als je veel gebruikt maakt van de mogelijkheid om je scherm vast te zetten is het een goede investering.

LSCameraExtender is verkrijgbaar voor $0,99 via de repository van BigBoss.

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2012, 9:03
Categorie Jailbreak
Onderwerpen camera, jailbreak, lockscreen, mute

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.