LithiumCard PRO

LithiumCard PRO: stoere lader met ingebouwde Lightning-kabel

De LithiumCard PRO is een externe accu op creditcardformaat voor de iPhone, met een speciale snellaadfunctie. Hij staat op Kickstarter.

LithiumCard PROExterne accu’s voor de iPhone zijn natuurlijk niets nieuws, maar het Kickstarter-project LithiumCard PRO weet het beste van dit soort producten met succes te combineren. Een stoer ogende externe accu met ingebouwde laadkabels én snellaadfunctie, wat wil je nog meer?

Ontwikkelaar LinearFlux is zeker niet onbekend met crowdfunding. Al eerder wist het zijn LithiumCard te financieren op Indiegogo. Dit dunne accupak werd een groot succes door bijna $170.000 binnen te slepen, terwijl LinearFlux zich slechts $30.000 tot doel had gesteld. De LithiumCard werd uitgerust met een USB-connector en een ingebouwde Lightning- of micro-USB-kabel. En met de speciale 2-ampère laadtechniek is het mogelijk om een iPhone meer dan tweemaal zo snel op te laden als met een normale Apple-lader.

LithiumCard PRO

Met de LithiumCard PRO wil LinearFlux een product bieden voor de ‘heavy users’. De originele LithiumCard wist een 1200 mAh-accu te huisvesten in de 5,5 millimeter hoge behuizing, de nieuwe PRO-uitvoering is een stukje dikker (14 millimeter) maar weet 3000 mAh aan energie te leveren, voldoende om een iPhone 6 bijna tweemaal volledig te laden. Een led-strip maakt duidelijk hoeveel accucapaciteit er nog aanwezig is en dankzij het creditcardformaat van de LithiumCard PRO beloven de makers dat hij nog steeds makkelijk in je achterzak past.

LithiumCard PRO

Door de dikkere behuizing heeft LinearFlux de wat fragiele USB-poort vervangen door een praktischere, ingebouwde USB-kabel. De snellaadfunctie is verder verbeterd naar een maximale uitvoer van 3 ampère en er is een extra USB-poort geplaatst om een andere device op te laden, zoals de Apple Watch. De LithiumCard PRO kan zelfs gebruikt worden om je iPhone met iTunes te synchroniseren, mocht je geen normale Lightning-kabel bij de hand hebben. De achterzijde van de PRO is uitgerust met een kleef-coating zodat je de accu achter je telefoon kunt plakken. Deze coating is eenvoudig met water schoon te maken.

LithiumCard PRO

Heb je interesse in de LithiumCard PRO dan krijg je via Kickstarter $20 korting op de aanschafprijs van 79 dollar (Apple Lightning-uitvoering). Je kunt daarbij kiezen uit twee kleuren, zilver of titanium. De verzendkosten buiten de VS zijn 15 dollar en LinearFlux wil in mei al beginnen met het verzenden naar de eerste backers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2015, 19:38
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.