The Lego Movie Video Game

The LEGO Movie Video Game: een laat feestje in de App Store

The LEGO Movie Video Game voor iPhone en iPad verschijnt een jaar na de gelijknamige film. Dat mag de pret echter niet drukken, want het spel wil een feest voor jong en oud zijn.

The Lego Movie Video GameHet is alweer bijna een jaar geleden dat The LEGO Movie in de bioscoop te zien was, dus The LEGO Movie Video Game verschijnt betrekkelijk laat in de App Store. Het gaat hier om een aangepaste versie van de game die eerder voor gameconsoles uit kwam. De gameplay moest daarom wel worden aangepast voor het touchscreen van de iPhone en de iPad. Dat mag echter de pret niet drukken, want net als de film presenteert The LEGO Movie Video Game zich als een groot feest voor jong en oud. De game wil het gevoel van de uitermate vrolijke film terughalen.

Veel variatie in LEGO Movie Video Game

The Lego Movie Video GameJe kruipt in LEGO Movie Video Game in de rol van Emmet, een doodgewone burger in de stad Bricksburg, die alles volgens de regels doet en daar uitermate gelukkig mee is. Emmet moet echter de wereld redden van een gevaarlijke tiran en krijgt hiervoor hulp van de master builders. Dit zijn meer dan 90 bestuurbare karakters, waaronder Superman, Batman, Gandalf, Green Ninja en vele anderen.

Net als in iedere andere LEGO-game mag je weer bouwsteentjes gaan verzamelen en zelf nieuwe creaties in elkaar zetten. De game bevat 45 levels. Doordat je regelmatig van karakter wisselt, verandert de gameplay constant en krijg je steeds weer iets nieuws voor je kiezen.

De game is 1,16GB groot en je hebt 2,2GB nodig om het spel op je iPhone of iPad te zetten, dus je moet wel genoeg ruimte vrijmaken. De introductieprijs van The Lego Movie Video Game is €4,99, maar bevat ook optionele in-app aankopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2015, 13:55
Categorie Apps
Onderwerp lego

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.