Lazerwood: bescherm je iPhone met hout

Lazerwood is een houten oplossing om je iPhone te beschermen. Met een laagje fineer, al dan niet voorzien van een patroon of tekening van een artiest, krijg je een unieke iPhone, die nauwelijks dikker wordt.

lazerwoodHouten hoesjes zijn aardig populair, maar ze maken je iPhone behoorlijk dikker. Lazerwood heeft daarom iets anders bedacht: dunne laagjes houtfineer die je op de iPhone plakt. Je kunt kiezen uit verschillende patronen, die met lasertechnologie zijn aangebracht.

Zo heb je toch een unieke iPhone, die nog steeds in je broekzak past. Je verwijdert de beschermende plakfolie van Lazerwood-covers en plakt deze op je iPhone. Er zijn zelfs zijkantjes verkrijgbaar, om je iPhone een complete houtlook te geven. De Lazerwood-covers zijn ontworpen door Ben Collette en Benko. Elke cover kost $15, de speciale versies met grafisch patroon $20 en de ‘Artist Series’ kost $30. Volgens de bedenkers los je er het antenneprobleem mee op (als je ook de zijkanten beplakt) en kun je de covers zonder schade weer verwijderen als je je houten bescherming zat bent. Lazerwood maakt ook soortgelijke houten covers voor de Apple TV. De iPad zit niet in het assortiment; die is vanwege de gebogen achterkant minder geschikt.

Meer info: Lazerwood
Tipgever: Lennart

lazerwood iphone

iphone hout

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2011, 22:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen cover, shoutcast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.