Kort iPhone-nieuws: T-Mobile kan niet unlocken, Spore Origins op 7 september, kortingsacties

T-Mobile heeft moeite met de officiële unlock, CubicMan Deluxe is in prijs verlaagd, je kunt 15% korting krijgen op InvisibleSHIELD en zet alvast 7 september in je agenda: dan komt Spore Origins beschikbaar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile unlockTipgever Nanne meldt ons, dat hij (zij?) een paar weken geleden al met T-Mobile heeft gebeld over het unlocken van de iPhone 3G. Dat kost op dit moment nog 120 euro voor nieuwe abonnees, zoals in het kostenoverzicht staat vermeld. Volgens T-Mobile was het unlocken geen probleem, maar na drie weken is er nog steeds geen actie ondernomen bij de telecomoperator. Volgens Nanne is T-Mobile vergeten om afspraken met Apple te maken over het legaal simlockvrij maken van de iPhone.

Hij zit nog drie maanden vast aan een Vodafone-abonnement en zou natuurlijk graag in de tussentijd het Vodafone-simkaartje gebruiken. Om die drie maanden te overbruggen is het simlockvrij maken misschien een wat dure oplossing (€120!) maar als een klant het wil, moet dat mogelijk zijn? Toch niet, blijkt nu: Nanne heeft al meerdere keren gebeld met de klantenservice en kreeg het verhaal dat T-Mobile geen unlock kan uitvoeren bevestigd door verschillende medewerkers.

Spore Origins

iphone sporeOp 7 september komt Spore Origins beschikbaar, Will Wrights’s nieuwe game gebaseerd op een evolutiethema. De iPhone-versie wordt niet zo uitgebreid als de desktopversie voor de PC, maar bevat wel 35 levels waarin je je zelfgecreëerde wezen kunt laten uitgroeien tot iets moois. Time heeft een artikel over Spore Origins en mobiel gamen in het algemeen. Volgens het artikel is de reden waarom mobiel gamen nog niet zo aanslaat, dat de games vaak uitgeklede of simpele versies zijn van de games die voor PC, Xbox 360 en Playstation 3 zijn gemaakt.

InvisibleSHIELD

Heb je de InvisibleSHIELD voor de iPhone 3G nog niet gekocht dan is er nu de kans om met 15% korting zo’n beschermfolie in handen te krijgen. Als je de kortingscode iphoneinca invoert bij je bestelling wordt de korting berekend – niet alleen bij de beschermfolie voor de iPhone 3G maar ook wanneer je andere producten van InvisibleSHIELD bestelt.

CubicMan Deluxe

CubicMan DeluxeNog meer korting: CubicMan Deluxe is in prijs verlaagd. Ontwikkelaar Teemsoft bracht eerder al een gratis demoversie van de applicatie uit met de naam CubicMan Lite. De betaalde versie is nu in prijs verlaagd van €3,99 naar €2,39 maar het is niet duidelijk of dit een tijdelijke aanbieding of een vaste prijsverlaging is. Weet je nog niet of CubicMan leuk genoeg is om te kopen, installeer dan de Lite-versie of bekijk onderstaand filmpje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:41
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen invisible shield, spore, t-mobile, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.