Kijkje in de fabriek waar iPhones worden gemaakt

Een kersverse iPhone-koper ontdekte op haar nieuwe toestel foto's die in een iPhone-fabriek in China lijken te zijn gemaakt.

fabricage iphoneHet is merkwaardig dat er eigenlijk nooit foto’s uitlekken van de productiehallen waar de iPhone wordt gefabriceerd. Je zou denken dat daar ook medewerkers met mobieltjes rondlopen. Toch zijn er bij puur toeval foto’s opgedoken uit zo’n fabriek, maar om nu te zeggen dat het spionagefoto’s zijn… De foto’s zijn eerder per toeval gemaakt door een medewerker van een fabriek. Twee daarvan zijn onduidelijk, een derde geeft een blik op de fabricageband waar de iPhones worden gemaakt.

De weblog RemoveTheLabels schrijft:

My mother bought an iPhone this morning. Got it home, ripped off all the factory sealed packing, registered it and while changing the wallpaper, found three photos in the camera roll. Two are blurry, but this one is something else…

iphone fabriek

Misschien moeten de medewerkers hun fotomobieltjes inleveren omdat er natuurlijk ook vaak producten worden gemaakt die nog niet officieel zijn aangekondigd. Een grote versie van deze foto in de iPhone-fabriek is bij RemoveTheLabels te zien.

Via: Removethelabels

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2008, 23:03
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen china, fabriek, fotografie, productie, spionage

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.