Jailbreaktweak voegt deel-menu iOS 6 toe aan iPhone (jailbreak)

De jailbreaktweak iOS 6 Photos Menu voegt een nieuw deel-menu toe aan je iPhone, die lijkt op de soortgelijke functie in iOS 6.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iOS 6 sharing in iOS 5Apple heeft in iOS 6 het menu achter de deel-knop flink omgegooid, waardoor je voortaan via app-iconen kunt aangeven hoe je een foto, link of iets anders wil delen met je vrienden. Jailbreakers hoeven niet tot iOS 6 te wachten om hier nu alvast gebruik van te maken: de jailbreaktweak iOS 6 Photos Menu zorgt ervoor dat je het menu nu alvast op je iPhone kunt gebruiken.

De jailbreaktweak verandert het menu dat je te zien krijgt wanneer je op de deel-knop in bepaalde applicaties van Apple drukt, zoals de Foto’s-app. Door de tweak te installeren kun je vanaf hier meteen ook op twee nieuwe manieren je informatie delen: via Facebook of via Google+. Die laatste optie is uniek voor de tweak, omdat iOS 6 alleen Twitter en Facebook ondersteunt.

Naast de toevoeging van Facebook en Google+ biedt de tweak vooral een ander uiterlijk voor de deelknop. De getoonde deelopties zijn immers ook in iOS 5 te gebruiken, maar dan staan ze aangegeven in een lijst. Daarnaast is de tweak iets minder elegant dan de deelknop in iOS 6. Wil je bijvoorbeeld iets op Facebook delen, dan krijg je een blauw invoervenster te zien in plaats van het nieuwe Facebook-venster. De naam van de ontwikkelaar staat ook bij veel van de deelopties vermeld.

iOS 6 Photos Menu is gratis te downloaden in de repository van Big Boss.

Via Redmond Pie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:22
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 6, jailbreak, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.