Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

AppCent laat percentage zien van installerende apps (jailbreak)

De jailbreak-tweak AppCent zorgt ervoor dat je met een percentage te zien krijgt hoe ver de installatie van een app is. Normaal kun je dit enkel zien aan de hand van een balk bovenop de app.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

AppCentBij het installeren van een nieuwe iPhone-app is het lastig om te zien hoe ver je precies bent: onderin het app-icoon staat wel een balk, maar hierbij moet je gissen wat voor percentage hij precies aangeeft. De jailbreaktweak AppCent zorgt ervoor dat er een percentage onder de installerende app verschijnt, zodat je weet hoe ver de installatie precies is.


Het percentage vervangt de gebruikelijke boodschap onder de app, die aangeeft in welke installatiefase de app zich bevindt. Hierdoor kun je bij het gebruik van AppCent niet meer zien of een app aan het downloaden of installeren is. Maken er geen andere apps gebruik van internet, dan kun je hier alsnog achterkomen door te kijken of je internet verbruikt in de statusbalk van je iPhone.

AppCent werkt vrij simpel: je hoeft de tweak alleen maar te installeren om ervoor te zorgen dat er een percentage onder je installerende apps verschijnt. De tweak heeft ook geen verdere instellingen die je kunt aanpassen.

AppCent is gratis te downloaden via de ModMyi repository.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bron: iDownloadBlog

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.