JackPod: goedkope iPhone-statiefhouder voor geluidspoort

De JackPod is een iPhone-statiefhouder die je aansluit op je geluidspoort. Hierdoor past de JackPod in iedere beschikbare iPhone.

JackPodDe JackPod is een uitermate kleine statiefhouder voor je iPhone die je aansluit op de geluidspoort. Hierdoor past hij ookin iedere iPhone die op het moment beschikbaar is. De statiefhouder bestaat uit twee plugs, waardoor je de iPhone in zowel portret- als landschapsmodus kunt neerzetten. De makers zijn naar Kickstarter gestapt om geld voor de JackPod in te zamelen.

De makers van de JackPod beweren dat de statiefhouder je iPhone stevig kan vasthouden via de geluidspoort. Toch moeten wij nog even zien hoe stevig het systeem op lange termijn is, als een iPhone in landschapsmodus wordt vastgehouden. Er hangt in dat geval immers aardig wat gewicht aan een vrij klein deel van de iPhone.

Een grote donatie is niet nodig om een JackPod te bemachtigen: steek je 15 dollar in het project, dan krijg je al een JackPod toegestuurd als de makers in totaal 16.500 dollar verzamelen. Een missie waar ze nog een maand de tijd voor hebben. De statiefhouder werkt met iedere standaard statiefschroef, maar voor 10 dollar extra kun je ook een statief bij je JackPod toegestuurd krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2013, 9:35
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.