iShark haai-speaker versterkt je iPhone-geluid

De iShark Gramophone is een akoestische speaker in de vorm van een haai. Het accessoire is verkrijgbaar bij het Nederlandse 3D-printbedrijf Shapeways, waar je eerder borstbeelden van Steve Jobs en Steve Wozniak kon kopen. iShark is verkrijgbaar in allerlei kleuren.

ishark-haai-versterkerEr zijn akoestische versterkers die er gewoon grappig uitzien, zoals de Bone Horn Speaker. Zoek je iets aparts, dan is er nu de iShark. De rode versie is speciaal bedoeld voor Valentijnsdag, maar je kunt ook een andere kleur kiezen. De haai is ontworpen door Schreer Delights en wordt geproduceerd door Shapeways, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in 3D-printen dat eerder Steve Jobs en iWoz vereeuwigde.

Afhankelijk van het materiaal betaal je €53 (wit), €64 (diverse kleuren) oplopend naar €107 voor een zwarte uitvoering. Je steekt de iPhone in een holte in de rug van de haai, zodat een soort extra vin ontstaat. Het is ook mogelijk om de haai zelf te verven in elk gewenst kleurenschema zoals een blauwe rug, witte buik en roze binnenkant van de mond.

De afmetingen van de haai zijn enigszins af te meten uit de iPhone op de foto, maar reken op 20,5 cm lengte en een hoogte van bijna 12 cm. Shapeways maakt 3D-objecten waardoor alles in een kleine oplage wordt gemaakt.

Meer info: Shapeways

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2012, 17:47
Categorie Accessoires
Onderwerp dieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.