iPhone uitgebracht in Jordanië – zonder Arabische taal

De iPhone is dit weekend uitgebracht in Jordanië. De telefoon wordt officieel verkocht door operator Orange, in combinatie met een 1-jarig contract. Jordanië is het tweede overwegend Arabisch-sprekende land dat de iPhone krijgt, na Egypte.

iphone jordanDe iPhone is dit weekend uitgebracht in Jordanië. De telefoon wordt officieel verkocht door operator Orange, in combinatie met een 1-jarig contract. Jordanië is het tweede overwegend Arabisch-sprekende land dat de iPhone krijgt, na Egypte. Dit is opmerkelijk, gezien het feit dat de iPhone van huis uit de Arabische taal niet ondersteunt. In recente firmware-updates werd support voor allerlei talen toegevoegd, waaronder Cyrillische talen, Chinees, Japans en Koreaans.

Maar om de een of andere reden blijven Arabisch en Hebreeuws achter. In het officieuze circuit zijn overigens wel manieren te vinden om de iPhone ondersteuning te geven voor deze talen.

De contracten variëren in prijs van 30 Jordaanse dinars per maand tot 80. Dit komt neer op 29 euro en 79 euro, aangezien beide valuta bijna evenveel waard zijn. Een duurder abonnement betekent automatisch een lagere aanschafprijs voor de iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2008, 22:58
Categorie Providers
Onderwerpen orange, release

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.