Vanavond live demo van yellowsn0w iPhone 3G unlock

De stoere man op deze foto is MuscleNerd, prominent lid van het iPhone Dev Team. Hij gaat zondagavond rond 21:00 uur via een live videostream laten zien hoe de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) werkt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Share photos on twitter with TwitpicMuscleNerd, een van de meest prominente leden van het iPhone Dev Team, gaat vanavond een live demo geven van yellowsn0w, de unlockmethode die op 31 december beschikbaar komt. Vanaf circa 3PM EST (dus 21:00 uur West-Europese tijd) kun je via Qik meekijken hoe MuscleNerd de unlock uitvoert, terwijl hij deze filmt vanaf een eerste generatie iPhone. De hacker, die in Los Angeles woont is op dit moment in Florida vanwege de feestdagen. Als je wilt meekijken moet je het Twitter-account van MuscleNerd in de gaten houden. Daar zal hij een berichtje en een URL posten zodra de videostream begint.

De reden waarom er eerst een live demo komt, heeft er misschien mee te maken, dat mensen niet begrepen waarom yellowsn0w pas over een week beschikbaar komt. Tot nu toe bracht het iPhone Dev Team nieuwe unlocktools meteen in de openbaarheid, om pas later bezig te gaan met een grafische interface. In dit geval kiezen ze ervoor om alles eerst af te ronden. De live demo is wellicht bedoeld om mensen die beweren dat het iPhone Dev Team maar wat zit te bluffen, te laten zien dat het wél kan.

Aankondiging: Twitter-account van MuscleNerd
Meer info: iPhone Dev Team

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 0:54
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, musclenerd, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.