iPhone-drama voor fotografe Annie Leibovitz

Een assistent van de bekende portretfotografe Annie Leibovitz liet haar iPhone in een Newyorkse taxi slingeren. Ze kreeg de iPhone terug, maar niet nadat de vinder alle contactgegevens had gekopieerd en een iPhone-update had uitgevoerd.

Annie LeibovitzZelfs in New York is het mogelijk om je iPhone in een taxi te laten liggen en ‘m later terug te krijgen. Toch zit de bekende portretfotografe Annie Leibovitz met een probleem: het ging namelijk om de iPhone van haar assistent, die weliswaar het kwijtgeraakte toestel terugkreeg, maar niet nadat de ‘eerlijke vinder’ alle aanwezige contactgegevens had gekopieerd. De persoonlijke gegevens van Steve Jobs, David Bowie, Lance Armstrong, Anna Wintour, Calvin Klein, Stelle McCartney en talloze andere bekende mensen zijn nu bekend.

Volgens een bericht op NY Daily News maakte de vinder van de iPhone wel een kapitale fout: hij voerde per ongeluk een update uit en voegde daarbij de contactpersonen van hemzelf en van Leibovitz’s assistent samen. Ook opmerkelijk is de opmerking dat de assistent bij elke persoon in het adresboek notities had gemaakt of iemand aardig en/of christelijk is. Wie de foto’s van Leibovitz niet kent: ze maakte onder andere de bekende cover voor Vanity Fair met een zwangere Demi Moore en maakte ook een bijzonder portret van koningin Elizabeth.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2008, 9:15
Categorie iDevices
Onderwerpen contacten, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.