‘iPhone 5S in juni verkrijgbaar in meerdere kleuren’

De iPhone 5S komt in juni 2013 beschikbaar in meerdere kleuren en schermformaten. Dat beweert een analist van Topeka Capital.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone-5s-kleuren
De volgende iPhone komt in juni beschikbaar in meerdere kleuren. Dat beweert Topeka Capital Markets-analist Brian White. “De volgende iPhone biedt meer keuzes voor klanten”, schrijft de analist. Hij beweert dat iPhone 5S in meerdere kleuren en schermformaten beschikbaar zal komen. De eerste productie start in maart/april en het toestel komt in mei/juni beschikbaar.


Klanten kunnen volgens de analist straks kiezen uit vijf kleuren: roze, geel, blauw, zilver met wit en zwart met slate(grijs). Apple zou de iPhone voor het eerst ook in twee schermformaten aanbieden. Apple biedt al een 4-inch scherm op de iPhone 5 en een 3,5-inch scherm op de iPhone 4 en 4S, maar er is nog nooit een toestel geweest dat in meerdere schermformaten verkrijgbaar is. Apple zou op deze manier de groeimarkten beter kunnen bedienen met een goedkopere iPhone.

color-iphone-5Apple’s aandelenkoers maakte de afgelopen weken een duik naar beneden, maar volgens White gaat het in 2013 helemaal goed komen, dankzij een sterk portfolio met een frisse nieuwe iPhone 5S. White schreef het in een memo aan investeerders, waarin zijn bedrijf opsomt welke aandelen voor 2013 aan te bevelen zijn. White ziet veel kansen voor Apple in China, waar de iPad mini inmiddels beter verkoopt dan de grote iPad. In een aparte notitie beschrijft White dat Apple met de volgende iPhone een nieuwe weg inslaat. Hij heeft deze informatie vernomen via contacten bij toeleveranciers van Apple. Maar zoals altijd: Brian White is geen Tim Cook, dus het blijft voorlopig bij geruchten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

46 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.