iPhone 4 in Frankrijk en UK simlockvrij verkrijgbaar, nieuwe 8GB iPhone 3GS gesignaleerd

In Frankrijk, Duitslan
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4 3gsVanochtend ging de Apple Store offline, om voorbereidingen te treffen voor de pre-order van de iPhone 4 in een aantal Europese landen. Maar ook op de website van de Nederlandse Apple Store is sindsdien iets veranderd: er is een detailpagina gekomen over de iPhone 4. Toch is daarbij iets opvallends te zien: naast de al beloofde iPhone 4 met een opslagcapaciteit van 16GB en 32GB is er als budgetmodel straks een 8GB iPhone 3GS verkrijgbaar.

De iPhone 3GS was voorheen alleen verkrijgbaar in een capaciteit van 16 en 32GB. Wilde je nog een 8GB-model, dan was je op de inmiddels met pensioen gestuurde iPhone 3G aangewezen.

Het goede nieuws is bovendien, dat de genoemde toestellen in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk ook als losse iPhone verkrijgbaar zijn. En omdat in deze landen meerdere operators actief zijn, kunnen we er vanuit gaan dat de toestellen zonder operatorlock worden geleverd.

Ter info: op de infopagina van Apple over wereldwijde iPhone-operators staat bij Frankrijk en UK nog wel dat de toestellen voorzien zijn van een simlock. De pagina is op 11 mei 2010 voor het laatst bijgewerkt, dus het kan om verouderde informatie gaan.

In de Franse Apple Store betaal je voor de losse toestellen:

  • 8 GB iPhone 3GS: €519
  • 16 GB iPhone 4: vanaf €629
  • 32 GB iPhone 4: vanaf €739

apple store france

In Duitsland, waar T-Mobile de exclusieve aanbieder is, kun je de iPhone niet los aanschaffen via de Apple Store. De websites van T-Mobile.de en de Franse en Britse Apple Store zijn momenteel moeilijk bereikbaar vanwege de enorme belangstelling van klanten.

Tipgever: Robin (8GB iPhone 3GS), Tomas (prijzen Frankrijk/UK)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2010, 14:08
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4, simlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.