Vodafone UK publiceert prijzen iPhone 4 vroegtijdig

Vodafone UK heeft de prijzen voor de iPhone 4 vroegtijdig op de website gezet. Een datasheet was alvast te zien, waaruit blijkt dat je tussen de nul en £280 moet betalen.

iphone 4 vodafoneVodafone UK publiceerde een datasheet voor de iPhone 4 vandaag iets te vroeg online en haalde het meteen weer weg. Maar de prijzen voor de iPhone 4 waren daardoor wel gelekt. De 16GB iPhone 4 gaat tussen de £0 en £189 kosten en voor de 32GB iPhone 4 moet je tussen £0 en £280 betalen. Opvallend is dat Vodafone UK de witte iPhone wel gaat aanbieden, terwijl T-Mobile Duitsland zojuist via Twitter heeft aangekondigd dat de witte iPhone 4 aanvankelijk niet leverbaar zal zijn.


Om 10:00 uur morgenochtend gaat de voorverkoop van de iPhone 4 in Duitsland van start. Bij Vodafone UK betaal je bij een abonnement voor 18 of 24 maanden dezelfde toestelprijs, maar de abonnementskosten zijn bij het korte abonnement wel £5 per maand duurder.

iphone-4-vodafone-uk

De complete tabellen zijn bij Engadget te zien.

Update: Ook in Japan zijn de prijzen inmiddels bekend. Je moet voor de 32GB iPhone een tweejarig data-abonnement afsluiten, dat zo’n 100 euro per maand kost. Daar bovenop betaal je 11.530 yen ($125 dollar) voor de 32GB iPhone 4. De 16GB iPhone 4 is gratis te krijgen bij een abonnement.

Reacties: 58 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.