iPad krijgt concurrentie van HTC Scribe?

HTC is van plan om een iPad-concurrent uit te brengen onder de naam HTC Scribe. Dat blijkt uit een registratie van merknamen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

htc scribeHTC is van plan om een concurrent voor de iPad uit te brengen. Het apparaat zal volgens een recente handelsmerkregistratie de HTC Scribe gaan heten. Volgens Bloomberg beschrijft de handelsmerkregistratie het apparaat als een “handheld wireless device, namely, a tablet computer”. Eerder gingen al geruchten dat HTC de tablet op de Consumer Electronics Show (vanaf 6 januari in Las Vegas) of op Mobile World Congress (februari in Barcelona) zou demonstreren.

Nu lijkt het erop dat de lancering pas in medio 2011 is. Insiders in de industrie verwachten dat de tablet op Android 3.0 draait en een concurrent wordt van een gelijksoortige Motorola-tablet, die rond dezelfde tijd ook op de markt komt. HTC is de belangrijkste fabrikant van Android-telefoons, met Samsung als belangrijkste concurrent. Samsung heeft met de 7-inch Galaxy Tab al een aardig succesvol product in handen en het lijkt logisch dat andere Android-fabrikanten ook zo snel mogelijk met een tablet willen komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 15:26
Categorie iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.