iPad 2 nog deze maand in Taiwan te koop

De iPad 2 is voor het einde van de maand in Taiwan te koop. Dat schrijft Digitimes op basis van bronnen in het retailkanaal.

ipad 2 taiwanDigiTimes schrijft dat de iPad 2 nog deze maand in Taiwan beschikbaar komt. De Taiwanese site zit dicht op het vuur en heeft het oor te luisteren gelegd in het retailkanaal. Binnen 1 tot 2 weken heeft Apple de officiële productlancering gepland. Ook schrijft DigiTimes dat het tekort aan iPads ervoor zorgt dat mensen minder snel geneigd zijn om een Android-tablet te kopen. Dat klinkt misschien wat onlogisch, maar heeft ermee te maken dat de potentiële tabletkopers hun aankoop nog even uitstellen, omdat ze toch liever een iPad 2 hebben. Nu er nieuws is over een officiële lancering, zouden ze nog een extra reden hebben om hun aankoop uit te stellen.

Ondertussen hebben fabrikanten als ASUS en Acer moeite om aan de vraag te voldoen, omdat ze niet snel genoeg kunnen produceren. Knelpunten in de productieketen zorgen ervoor dat er niet voldoende componenten beschikbaar zijn. De iPad 2 maakt ondertussen een opmars in heel Azië. In Japan, Hongkong, India, Israel, Korea, Macau, Maleisië, de Filippijnen, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten kun je de iPad 2 al kopen. Apple heeft beloofd dat er nog meer landen zullen worden aangekondigd, waar de iPad 2 in de verkoop gaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2011, 13:06
Categorie Providers
Onderwerpen ipad 2, taiwan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.