iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 25 juli 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 25 juli 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoHoewel de Tour de France en het EK voetbal alweer ten einde zijn, staan de Olympische Spelen alweer bijna voor de deur. Wij zetten daarom de beste apps om de Olympische Spelen mee te volgen voor je op een rijtje. Verder vandaag: een mogelijke foto van de iPad Pro 2, geruchten over de naam van de nieuwe iPhone en neemt de oudgediende Bob Mansfield mogelijk de leiding over de Apple Car. Dat en nog veel meer lees je vandaag op iCulture in deze iCulture Vandaag!

Uitleg, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Plekk voor de iPhone.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Plekk (gratis, iPhone + IAP, iOS 9.0+) - Met de nieuwe datingapp Plekk ontmoet je mensen die geïnteresseerd zijn in dezelfde locaties als jij.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - KermisFM is nu ook beschikbaar voor de Apple TV.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De Quote-app is voorzien van een nieuw fris likje verf.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2016, 8:50
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.