Apple Store op 1 november om 8:00 uur open voor verkoop iPad Air

De Apple Stores zullen op 1 november om 8:00 uur open zijn voor de verkoop van de iPad Air. Dat heeft Apple bevestigd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPad Air spotlightKijk je uit naar de iPad Air? Dan kun je alvast 8:00 uur noteren, want dan gaan de Apple Stores starten met de verkoop. Niet verrassend natuurlijk, want de verkoop van nieuwe iPhones en iPads valt altijd op een vrijdag en begint altijd om 8:00 uur ‘s ochtends. Maar Apple heeft het nu alvast officieel bevestigd, zodat je reis- en verblijfplannen kunt maken. Je kunt de iPad Air natuurlijk ook makkelijk online bestellen via de Apple Store. Daar kost de nieuwste groot-formaat-iPad €479 in de goedkoopste variant met 16GB opslag en alleen Wi-Fi. Wil je een model met mobiele data, dan ben je vanaf €599 kwijt. De volledige lijst met prijzen vind je in ons dossier iPad Air.


Maar eerst zal vannacht de verkoop van de iPhone 5s en iPhone 5c van start gaan. De wachtrij bij de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam is ondertussen behoorlijk gegroeid, maar dat hoeft je niet te weerhouden om toch in de rij te gaan staan. We schreven eerder vandaag een artikel met overlevingstips voor de wachtrij.

ipad mini 2 retinaDe wachtrij op 1 november zal naar verwachting een stuk korter zijn. Niet alleen zijn de iPad-introducties wat minder massaal en bovendien heeft Apple ervoor gekozen om de nieuwe iPads in twee rondes te introduceren. Op 1 november is de iPad Air aan de beurt, terwijl je voor de iPad mini 2 Retina tot eind november zal moeten wachten. De eerste (voorspelbare) angstberichten zijn er overigens al: een analist van IHS iSuppli heeft gezegd dat de productie van de iPad mini met Retina-scherm moeizaam verloopt en dat er bij de start van de verkoop een tekort zal zijn. Maar is het ooit anders geweest? Het overkomt Apple meermaals per jaar dat er meer vraag dan aanbod is voor een nieuw product. Wat ons betreft is er voorlopig nog geen reden tot paniek.

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.