i-Massager maakt van je iPhone een masseur

De i-Massager is een massage-apparaat dat je verbindt met je iPhone. De i-Massage bevat twee matten die je op een lichaamsdeel plakt en die je bedient vanaf de iPhone.

i-MassagerHet aantal voorwerpen dat je niet aan je iPhone kunt koppelen neemt met de dag af. Een van de nieuwste vindingen die op CES 2013 te zien is: de i-Massager, een massage-apparaat dat je met de bijbehorende app instelt. Je plakt de twee matten op het lichaamsdeel dat je graag gemasseerd wil hebben, waarna je in de iPhone-applicatie aangeeft wat voor massage je precies verwacht.

Wat voor meerwaarde de i-Massager met zich meebrengt is eigenlijk nog een beetje de vraag. De mogelijkheid om je persoonlijke masseur vanuit een iPhone-app toe te spreken is handig, maar de genoemde iPhone-functies zijn eigenlijk ook prima mogelijk in een aparte afstandsbediening.

De i-Massager krijgt twee varianten: de vermoedelijk goedkoopste variant gebruikt een 30-pins verbinding, waardoor hij met alle iDevices behalve de iPhone 5, iPad mini en iPad vierde generatie gebruikt kan worden. Een Bluetooth-variant zal het mogelijk maken om je iDevices met een Lightning-aansluiting te gebruiken zonder speciale adapter. Hoeveel de iPhone-masseur gaat kosten moet nog blijken, maar de prijs zal vermoedelijk onder de 100 dollar liggen. Bedekken de twee massagematjes niet genoeg om je een goede massage te bieden? Dan kun je op Kickstarter altijd nog investeren in de grotere iMusic BodyRhythm.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2013, 14:48
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.