Hack een iPhone op Pwn2own

Tijdens de wedstrijd Pwn2own kun je samen met andere hackers proberen om de beveiliging van de iPhone, Android, Nokia S60 of Windows Mobile als eerste te kraken.

vancouver pwn2ownZin om een iPhone te hacken? Met de Pwn2own-wedstrijd tijdens CanSecWest kun je samen met anderen proberen om de beveiliging van iPhone en de Safari-browser zo snel mogelijk te doorbreken. Je zult ervoor naar Canada moeten afreizen: daar vindt in het Sheraton Wall Centre hotel in Vancouver de CanSecWest beveiligingsconferentie plaats. De opdracht voor de hack-wedstrijd heeft dit jaar te maken met het vinden van een exploit voor webbrowsers. Er is keuze uit Internet Explorer, Safari en Firefox. De exacte opdracht zal pas later bekend worden gemaakt.

De hackwedstrijd kreeg vorig jaar wereldwijde bekendheid, toen bleek dat Mac OS X als eerste werd gehackt. Vorig jaar ging het bij Pwn2own om de beveiliging van desktopbesturingssystemen. De pas gelanceerde Macbook Air was toen als eerste de pineut. Dit jaar is er naast de wedstrijd voor desktopbrowsers een apart onderdeel over mobiele telefoons. Daar kun je aan de slag met het hacken van Windows Mobile, Nokia S60, iPhone en Android.

Meer info: CanSecWest
Via: ZDNet

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2009, 16:22
Categorie Achtergrond
Onderwerpen beveiliging, evenement, hackers, vancouver

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.