Gerucht: last minute wijzigingen aan iPhone 3G

Volgens de website iDealsChina heeft Apple op het laatste moment de iPhone 3G platter en korter gemaakt, waardoor accessoiremakers zoals Griffin met tienduizenden niet-passende cases blijven zitten.

GriffinHet blijft gissen of accessoiremakers daadwerkelijk beschikken over mallen en modellen waarmee ze alvast iPhone-accessoires kunnen maken. Misschien gebruiken ze wel dezelfde gelekte schema’s en foto’s die op allerlei websites zijn verschenen. Eerder schreven we over de productiemal van Griffin, die via iDealsChina de hele wereld overging en nu brengt dezelfde website ons op het spoor van een ander gerucht: Apple heeft op het laatste moment de afmetingen van de 3G iPhone aangepast.

Louis Vuitton iPhone CaseDe nieuwe iPhone is 2 mm korter en een halve mm platter dan de eerdere modellen. De website raadt aan om voor aanschaf van een beschermende case bij de fabrikant te informeren of je geld terug krijgt als de case niet goed past. Zelf heeft iDealsChina al verschillende cases voor de 3G iPhone online staan. De hiernaast afgebeelde Louis Vuitton iPhone-case ziet er wel lekker fout uit.

Mocht Griffin het fout hebben gehad, dan blijven ze met tienduizenden siliconencases zitten, die niet goed passen. Een gerucht van iLounge werpt weer een heel ander licht op de zaak: touchscreens die door het Taiwanese bedrijf Host Optical worden gemaakt in twee varianten: met een diameter van 2,8 en 3,2 inch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2008, 14:19
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen hoesje, iPhone 3G, productie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.