Gerucht: iPhone in 7 kleuren met bloemetjes en konijntjes

Een nieuwe dag, een nieuw gerucht. Deze keer een twaalftal iPhones in een Canadees computersysteem, waarbij iPhones met bloemetjes en knuffelbare konijntjes worden beloofd.

iphone video ichatEen nieuwe dag, een nieuw gerucht. Vandaag de meest ongeloofwaardige aller tijden: op een Canadees terminalscherm zijn 12 varianten van de iPhone opgedoken. Een deel daarvan heeft de aanduiding iChat. Wat de afbeelding ongeloofwaardig maakt, is dat de iPhone Video een capaciteit tot wel 64GB heeft en verkrijgbaar is in diverse kleuren. Zou Apple echt van plan zijn een groen gebloemde iPhone en een gele iPhone met knuffelzachte konijntjes uit te brengen?

Fluffy bunny is trouwens ook een scheldwoord en een onsmakelijke hobby (optie 6). De prijs van de toestellen is $139 voor het eenvoudigste 32GB-model, $179 voor het 64GB-model en $199 voor de kleurrijke iChat-variant. De foto’s zijn afkomstig uit Canada; waarom ze nu juist naar een Italiaanse site zijn toegestuurd, is dan ook wat raadselachtig.

Wat mij betreft de slechtst bedachte fake van de afgelopen maanden. iSpazio doet echter, alsof het toch geloofwaardig is: de kleuropties zijn misschien wat vreemd, maar de prijzen en de capaciteiten kloppen wel, denken de goedgelovige Italianen. In Australië hadden ze immers gezegd dat de 16GB iPhone end-of-life is?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2009, 12:01
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen canada, fake

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.