Fotobewerker A Beautiful Mess nu met collages en neon-kleuren

De 'roze' fotobewerker A Beautiful Mess voor iPhone en iPad heeft nu collages, meer bewerkingsopties en kan makkelijker delen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

A Beautiful Mess iPhone fotobewerkerSierlijke lettertypes, ‘handgetekende’ vormen voor op de foto en roze screenshots in de App Store. A Beautiful Mess, de fotobewerker op iPhone en iPad die zich vooral op vrouwen richt, heeft de grootste update in zijn bestaan gekregen. Als je de nieuwe functies samenvat, kan je wel stellen dat de app nu geschikt is gemaakt om fotolijstjes mee te vullen in je woonkamer of slaapkamer. Foto’s worden nu opgeslagen in hoge resolutie en je kan aan de slag met allerlei collages.

Dat A Beautiful Mess bij een collage niet alleen aan een fotolijstje voor Instagram denkt, is wel duidelijk. Behalve vierkante collages kan je namelijk ook kiezen voor staande en liggende samenstellingen. In elke categorie zijn er twaalf. Sommige fotolijsten laten je simpelweg drie foto’s naast of onder elkaar zetten, weer anderen kiezen voor een rand met een binnenste en ook de hartjes met omlijstingen in de vorm van andere foto’s, ontbreken niet.

A Beautiful Mess iPhone A Beautiful Mess collage

Maar collages zijn slechts een deel van de update naar versie 2.0. In het hoofdmenu kan je er ook nog steeds voor kiezen met een losse foto aan de slag te gaan en ook dat gebied is het een en ander vernieuwd. Zo kan je vormen en teksten die je op de foto hebt gezet ook nog veranderen nadat je ze hebt geplaatst, door er twee keer snel op te tikken. Daarnaast zijn er ook nieuwe tekeningen en lettertypes voor het grijpen en kan je bij plaatsing meteen kiezen uit nieuwe, felle kleuren.

Als laatste is het delen van je foto (of collage) makkelijker gemaakt in de applicatie. Nadat je klaar bent met een foto, kan je hem in een menu meteen delen op Instagram, Facebook, Twitter en via e-mail. Ontwikkelaar Red Velvet stelt in de App Store dat A Beautiful Mess volledig opnieuw is ontworpen voor iOS 7. Daar kunnen we ons niet in vinden – we zien vooral andere kleuren. Maar dat het een aardige update met leuke nieuwe functies is, staat vast.

Downloaden: A Beautiful Mess (€0,89, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 15:49
Categorie Apps
Onderwerpen fotobewerking, kleurenfilters, lettertype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.