Flickr Studio krijgt prijsverlaging en nieuwe functies

Flickr Studio heeft onlangs een update gekregen en is nu met 20% korting te downloaden. Met Flickr Studio kun je je foto's op de fotosite Flickr bekijken en bewerken.

flickr studioDe iPad-applicatie Flickr Studio is momenteel aan te schaffen met 20% korting en heeft onlangs een aantal nieuwe functies gekregen. Flickr Studio is een app waarmee je allerlei functies van Flickr.com op je iPad kunt gebruiken. Je kunt bladeren door je fotostroom, verzamelingen, groepen, tags of losse foto’s. Niet alleen je eigen fotocollectie komt in beeld, maar ook die van vrienden. In de nieuwste update (kortgeleden in de App Store verschenen) heeft de ontwikkelaar de meestgevraagde nieuwe functies toegevoegd, zoals het uploaden, bewerken en geotaggen van foto’s. Daarnaast zijn er meerdere nieuwe opties, zoals een diashow-weergave.

Met Flickr Studio kun je ook foto’s downloaden naar je Flickr-fotobibliotheek, toevoegen aan je favorieten, commentaar plaatsen of de EXIF-gegevens van een foto raadplegen. Het is met Flickr Studio ook mogelijk om batch-bewerkingen uit te voeren. Je kunt een paar honderd foto’s selecteren en daarna de eigenschappen zoals tags, groepen, sets in te stellen voor de gehele selectie. Wissen van alle gemarkeerde foto’s kan ook. Met de uploader kun je ook meerdere foto’s tegelijk uploaden, die vervolgens in een wachtrij komen te staan.

Voor de vaste fans van ons Facebook-account hebben we vanavond 4 promocodes weggegeven.

Downloaden: Flickr Studio (€2,99 – normale prijs €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2011, 23:00
Categorie Apps
Onderwerpen flickr, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.