Cliick-icon

Cliick: ontmoet (en date) mensen die dezelfde artikelen lezen

Vind je dating-apps teveel een ordinaire vleeskeuring, dan is Cliick misschien iets voor jou. Terwijl jij dagelijks artikelen voorgeschoteld krijgt, kom je gemakkelijk in contact met mensen die dezelfde dingen lezen. Heb je meteen iets om over te praten!

Cliick-icon
De artikelen die jij online leest zeggen veel over je persoonlijkheid. Ben je dagelijks op iCulture te vinden, dan is de kans groot dat je fan bent van Apple. En als je iedere avond je favoriete kookblog doorneust, ben je waarschijnlijk bewust met eten bezig. Cliick is een nieuwe dating-app die jou in contact brengt met mensen die dezelfde online content consumeren.

Cliick onderscheidt zich hiermee van andere dating-apps waarbij de nadruk veel meer ligt op het zo snel mogelijk ontmoeten van mensen. Met Cliick gaat het een stuk natuurlijker: de app schotelt je dagelijks artikelen voor die op jouw interesses afgestemd zijn, en je komt vanzelf mensen tegen die reacties achterlaten op het artikel of een like geven aan het verhaal.

Cliick leert je kennen

Naarmate je Cliick vaker gebruikt om verhalen te lezen wordt de content steeds beter op je afgestemd, zodat je automatisch ook weer met mensen in contact komt die beter bij je interesses passen. In de instellingen kun je voorkeuren aangeven voor de personen die je wilt ontmoeten. Kies het geslacht, leeftijd en de afstand.

Cliick-app Cliick-screen

In het dagelijkse aanbod aan artikelen heb je de keuze uit verschillende categorieën. Lifestyle bijvoorbeeld, maar ook Science & Tech en Entertainment en Sports. (Uiteraard) namen wij een kijkje bij Science & Tech, waar oude en nieuwe content afgewisseld wordt.

Handig overzicht

Alle reacties en likes die je achterlaat worden opgeslagen in een lijst, zodat je er direct naar terug kunt keren zonder lang te zoeken. Ook is er een speciaal tabblad voor privéchats die je aangaat met andere Cliick-gebruikers. Omdat je alleen in contact komt met mensen die hetzelfde gelezen hebben, kun je meteen ergens over praten.

Voor nu heb je nog een uitnodiging nodig om met Cliick aan de slag te gaan, maar als de app voor iedereen open gaat kan het een interessant alternatief zijn voor pure dating-apps. Zeker als het aanbod van artikelen op de Nederlandse markt wordt afgestemd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 augustus 2015, 17:00
Categorie Apps
Onderwerpen dating, nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.