Case Scenario maakt iPhone-cases in Pantone-kleuren

Case Scenario gaat binnenkort iPhone- en iPad-cases verkopen met officiële Pantone-kleuren. Er komen negen kleuren voor de iPhone en vier voor de iPad.

Pantone CasesAl een paar keer heb ik op het punt gestaan om Pantone-mokken te kopen. Dat zijn mokken die exact de kleur hebben van een bepaalde Pantone-kleurcode. Dat kleurensysteem wordt internationaal gebruikt om te zorgen dat een bepaalde kleur er overal hetzelfde uitziet. Naar het idee van de mokken (en vast nog wel een hoop andere producten) zijn er nu Pantone-cases voor de iPhone aangekondigd.

Case Scenario gaat negen iPhone-hoesjes maken in de kleuren Pantone Yellow, Pantone Red 711, Pantone Blue 7462, Pantone Orange 021, Pantone Pink 226, Pantone Green 354, Pantone Cool Gray 5, Pantone 418 en Pantone Black. Ze zijn momenteel nog niet te bestellen, maar moeten nog dit jaar of begin volgend jaar in de verkoop gaan. Hoeveel ze dan gaan kosten is nog niet bekend.

Heb je een iPad, dan kun je die ook een omhulsel in een Pantone-kleur geven. Voor de iPad zal het assortiment echter wel beperkt zijn tot vier kleuren: Pantone Blue 7462, Pantone Black, Pantone 711 en Pantone Cool Gray 5.

Bron: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2010, 20:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, hoesje, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.