Appsterdam organiseert Meet The Makers op 4 augustus

Appsterdam organiseert op 4 augustus het evenement Meet The Makers, gesponsord door ontwikkelbedrijf IceMobile. Tijdens de sessie kun je te weten komen wat IceMobile heeft geleerd bij het ontwikkelen van de ABN AMRO-app. Het is de bedoeling om een serie bijeenkomsten te organiseren, waarbij steeds mobiele enthousiastelingen vertellen wat ze gerealiseerd hebben. Ook vertellen ze […]

meet the makersAppsterdam organiseert op 4 augustus het evenement Meet The Makers, gesponsord door ontwikkelbedrijf IceMobile. Tijdens de sessie kun je te weten komen wat IceMobile heeft geleerd bij het ontwikkelen van de ABN AMRO-app. Het is de bedoeling om een serie bijeenkomsten te organiseren, waarbij steeds mobiele enthousiastelingen vertellen wat ze gerealiseerd hebben.


Ook vertellen ze wat het verhaal achter de hoogte- en dieptepunten is. Bij het ontwikkelen van de app liepen de makers tegen een paar grote uitdagingen aan, die ze op 4 augustus vanaf 13:30 uur gaan delen met het publiek. Teamleden op het gebied van projectmanagement, concept, interactiedesign, visueel design en ontwikkeling zijn aanwezig bij de presentatie. We zijn benieuwd in welke mate ABN AMRO een kijkje in de keuken durft te geven. De toegang is gratis. Helaas vindt het evenement plaats op een moment dat veel mensen moeten werken en voor deze eerste keer is ook geen livestream of video-opname gepland.

Lees onze eerdere berichten over Appsterdam voor meer informatie over de achtergrond ervan.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.