AppMosaic: populaire App Store-apps bekijken in een grid (jailbreak)

De jailbreak-app toont alle app-iconen in de top 200 meest gedownloade gratis en betaalde apps uit de App Store in een grid. Zo kun je in één keer heel veel apps bekijken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

AppMosaicAppMosaic is een nieuwe jailbreak-app waarmee je in één oogopslag een uitgebreid overzicht van populaire apps in de App Store kunt zien. De app zet namelijk alleen de icoontjes van meest gedownloade gratis en betaalde apps naast elkaar. Door op een icoon te tappen krijg je te zien hoe de app heet en wie hem heeft gemaakt. Tap je vervolgens op de naam, dan word je naar de App Store gestuurd om hem te downloaden.

AppMosaic biedt een visueler alternatief op de App Store. Een vervangmiddel is het echter niet: je krijgt alleen de top 200 meest gedownloade gratis en betaalde apps te zien.

De app lijkt nog niet voor iedereen perfect te werken: sommige gebruikers melden dat ze het icoon niet op het beginscherm zien verschijnen nadat ze hem hebben geïnstalleerd. De ontwikkelaar heeft laten weten dat er wordt gewerkt aan een oplossing.

AppMosaic is gratis te downloaden via de repository van ModMyi

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:02
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.