World Travel Adapter Kit

Apple verkoopt nieuwe World Travel Adapter Kit met reisstekkers

Apple's nieuwe World Travel Adapter Kit laat je de iPhone, iPad of Mac opladen in het buitenland. De nieuwe set is goedkoper dan zijn voorganger, maar bevat ook minder.

World Travel Adapter KitApple verkoopt in de Apple Store een nieuwe ‘World Travel Adapter Kit‘. Deze set bevat internationale reisstekkers, waarmee je de iPhone, iPad of Mac kunt opladen met een buitenlands stopcontact. De nieuwe set is goedkoper dan het eerdere pakket en bevat niet langer een losse adapter en kabel.

De internationale reisstekkerset bevat opzetstukjes voor de 10 Watt-adapter die bij de iPad wordt geleverd, en de oplader van de MacBook. In het pakket zitten zeven stekkers, die je kunt gebruiken voor stopcontacten in Noord-Amerika, Japan, China, het Verenigd Koninkrijk, de rest van Europa, Korea, Australië, Hongkong en Brazilië.

Je kunt de World Travel Kit kopen in de Apple Store voor 35 euro – ongeveer vijf euro goedkoper dan waar de vorige versie voor wordt aangeboden in sommige winkels. De oude reisstekkerset had een 30-pins-kabel en adapter inbegrepen, maar Apple heeft er voor gekozen om bij de nieuwe versie geen Lightning-kabel te voorzien.

Kopen: World Travel Adapter Kit (€35)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2015, 11:00
Categorie Accessoires
Onderwerp adapter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.