Mothers Day Apple

Maak je eigen moederdagfilmpje bij Apple

Apple laat je nu zelf een moederdagvideo maken, vergelijkbaar met de reclamespot voor moederdag. "Kijk mam, je staat er ook in!"
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft een reclamefilmpje gemaakt waarin je allerlei foto’s van moeders ziet. Wil je ook zo’n filmpje, dan kan dat nu: Apple heeft een online tool gemaakt waarmee je je eigen foto toevoegt aan zo’n filmpje. Leuk om moeder op zondagochtend te verrassen? “Kijk mam, je zit er ook in!”

Mothers Day Apple

Moederdagfilmpje maken

Op zondag 8 mei is het moederdag, dus hoog tijd om alvast wat ideeën achter de hand te hebben om je moeder te vermaken. We reikten daarvoor eerder al 7 leuke apps en ideeën aan, maar er kan nu nog eentje bij: maak zelf zo’n Apple-reclamefilmpje waarin je moeder ook te zien is.

Je uploadt een foto van je moeder en deze wordt vervolgens aan het einde van de reclamevideo toegevoegd. De overige foto’s en video’s zijn hetzelfde als in het oorspronkelijke filmpje. Vervolgens kun je de video op Facebook delen. De foto krijgt hetzelfde onderschrift dat je ook in de rest van de ‘Shot on iPhone’-campagne ziet. Overigens kun je daarbij ook sjoemelen: jouw foto hoeft helemaal niet met een iPhone gemaakt te zijn.

Wel is het jammer dat je de video alleen op Facebook kunt delen. Niet iedereen is gek op dat sociale netwerk en niet alle moeders zijn erop actief. Eventueel kun je de video opslaan als MP4-bestand.

Maak je eigen moederdagfilmpje via de link momsshotoniphone.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2016, 13:35
Categorie Apple
Onderwerp moederdag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.