Maak je eigen moederdagfilmpje bij Apple

Apple laat je nu zelf een moederdagvideo maken, vergelijkbaar met de reclamespot voor moederdag. "Kijk mam, je staat er ook in!"

Apple heeft een reclamefilmpje gemaakt waarin je allerlei foto’s van moeders ziet. Wil je ook zo’n filmpje, dan kan dat nu: Apple heeft een online tool gemaakt waarmee je je eigen foto toevoegt aan zo’n filmpje. Leuk om moeder op zondagochtend te verrassen? “Kijk mam, je zit er ook in!”


Mothers Day Apple

Moederdagfilmpje maken

Op zondag 8 mei is het moederdag, dus hoog tijd om alvast wat ideeën achter de hand te hebben om je moeder te vermaken. We reikten daarvoor eerder al 7 leuke apps en ideeën aan, maar er kan nu nog eentje bij: maak zelf zo’n Apple-reclamefilmpje waarin je moeder ook te zien is.

Bekijk ook

Moederdag: 10 cadeaus waar je moeder echt iets aan heeft

Zeg je moederdag, dan denk je aan een lekker ontbijtje op bed en een grote bos bloemen. Maar er is veel meer mogelijk: help je moeder om meer digitaal te doen, niks meer kwijt te raken en beter haar backups en wachtwoorden te regelen. Met deze moederdagcadeau's geef je veel meer dan een kaartje of bloemetje.

Je uploadt een foto van je moeder en deze wordt vervolgens aan het einde van de reclamevideo toegevoegd. De overige foto’s en video’s zijn hetzelfde als in het oorspronkelijke filmpje. Vervolgens kun je de video op Facebook delen. De foto krijgt hetzelfde onderschrift dat je ook in de rest van de ‘Shot on iPhone’-campagne ziet. Overigens kun je daarbij ook sjoemelen: jouw foto hoeft helemaal niet met een iPhone gemaakt te zijn.

Wel is het jammer dat je de video alleen op Facebook kunt delen. Niet iedereen is gek op dat sociale netwerk en niet alle moeders zijn erop actief. Eventueel kun je de video opslaan als MP4-bestand.

Maak je eigen moederdagfilmpje via de link momsshotoniphone.com.

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 mei 2016 om 13:35
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.