Photoshop-touch

Adobe stopt met Photoshop Touch, maar er is hoop

Adobe Photoshop Touch gaat verdwijnen. Adobe haalt de app eind mei uit de App Store. Maar er is hoop: er komt een gratis opvolger aan.

Photoshop-touch
Adobe gaat stoppen met de app Photoshop Touch, de fotobewerker waarmee je op de iPhone en iPad snel een foto kon opleuken. De app is voorlopig nog in de App Store en in Google Play verkrijgbaar, terwijl er ondertussen wordt gewerkt aan een opvolger. Tot 28 mei heb je de tijd om de app te downloaden.

Heb je Photoshop Touch al geïnstalleerd, dan kun je de €10 kostende app gewoon blijven gebruiken, maar er komen geen updates meer. Ondertussen is Adobe druk bezig om een nieuwe app te maken. In een video is te zien dat de app al in prototype-fase aanwezig is. Je kunt in de nieuwe app een 50-megapixel foto bewerken op de iPad, met een snelheid die vergelijkbaar is met de desktop.

photoshop-touch-ipad

Ook kun je objecten uit foto’s verwijderen, kleuren vervangen en meer. Natuurlijk zitten er ook standaardbewerkingen in, zoals bijknippen en roteren. De nieuwe app is volgens geruchten gratis te downloaden, maar je hebt er wel een Creative Cloud-abonnemetn voor nodig om te kunnen synchroniseren met Photoshop CC op de desktop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2015, 20:35
Categorie Apps
Onderwerpen adobe, photoshop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.