Ashton Kutcher bevestigt rol in indie-film ‘Jobs’

Ashton Kutcher zal Steve Jobs spelen in de indie-film 'Jobs'. Dit bevestigde het bureau van de acteur tegenover Associated Press. Naast de indie-film werkt Sony ook aan een eigen film over Steve Jobs.

Ashton Kutcher Steve JobsAshton Kutcher heeft tegenover Associated Press bevestigd dat hij inderdaad Steve Jobs zal spelen in een nieuwe film. Eerder deze week schreef Variety nog dat Kutcher de rol op zich had genomen, maar de site baseerde zich hierbij op niet nader genoemde bronnen. De film ‘Jobs’ zal worden geregisseerd door Joshua Michael Stern. Ondertussen werkt Sony door aan een eigen film over Steve Jobs.

Naast de bevestiging van Kutcher’s rol, is er nog niks nieuws bekendgemaakt over de film. Gezien Variety het bij het rechte eind had, zijn verdere details genoemd door de site vermoedelijk ook waar.

‘Jobs’ zou het leven van Steve Jobs vanaf zijn hippietijd volgen. De indie-film zou het iets anders aanpakken dan Sony’s film over de overleden Apple-oprichter. Sony heeft vermoedelijk Aaron Sorkin voor hun film ingeschakeld, de schrijver achter The Social Network.

Hoewel niet iedereen Kutcher de perfecte keuze vindt voor de rol, lijkt de acteur wel erg op een jongere Steve Jobs in oudere foto’s. Daarnaast is Kutcher ook erg geïnteresseerd in technologie: hij investeerde onlangs nog in de Nederlandse start-up Gidsy en stak eerder al geld in andere technologiebedrijven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2012, 10:48
Categorie Apple
Onderwerpen ashton kutcher, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.