Aanwijzigingen voor iChat op de iPhone

AT&T vraagt in een enquete aan nieuwe iPhone-gebruikers hoe de ervaring met iChat op het EDGE-netwerk is. Is het een aanwijzing dat Apple bezig is met iChat voor de iPhone, of heeft AT&T gewoon weer eens een foutje gemaakt?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iChat op iPhoneIs het gewoon domheid of heeft AT&T alweer informatie zitten lekken? Een enquete van AT&T bevat de vraag hoe goed het EDGE-datanetwerk op de iPhone presteert. Niet alleen bij YouTube, Google Maps of e-mail maar ook bij het gebruik van iChat. Huh? Dat zit er toch helemaal niet op?

AT&T stuurde de enquete rond naar kersverse iPhone-bezitters, om erachter te komen hoe goed (of hoe slecht) de gebruikerservaring is bij verschillende toepassingen. Is Apple nu van plan om iChat voor de iPhone te ontwikkelen en is dit per ongeluk in de enquete terechtgekomen? Of heeft AT&T gewoon een fout gemaakt? In ieder geval zitten gebruikers te wachten op een goed instant messaging-programma, want met Meebo is het al mogelijk om bijvoorbeeld MSN Messenger te gebruiken, maar echt soepel gaat dat nog niet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:57
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen chatten, instant messaging, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.