World of Goo HD 1.2: levels overslaan en minder crashproblemen

World of Goo HD heeft een update gekregen: je kunt nu levels overslaan en de game is stabieler geworden.

world of goo iconWorld of Goo is al door veel gamessites geprezen als een van de beste games voor de iPad. Toch is de game gemaakt door een team van maar twee mensen: 2D Boy. De nieuwste update is nu in de App Store te vinden, met als verbetering de optie om levels over te slaan. Dit kun je een onbeperkt aantal keren doen. Ook gaat de game efficiënter met het geheugen om en crasht de game minder dan voorheen. World of Goo is een puzzelgame waarbij je rekening moet houden met mechanische eigenschappen.

Ontwikkelaars Ron Carmel en Kyle Gabler investeerden hun spaargeld om World of Goo te kunnen ontwikkelen. Eind 2008 verscheen de game op het Mac OS X-platform en sinds december is er ook een iOS-versie. Wie de game wil hebben heeft momenteel geluk, want hij is met 50% korting te krijgen.

world of goo

In de game komen miljoenen Goo-ballen voor, die de wereld van Goo willen ontdekken, maar geen idee hebben dat ze deel uitmaken van een game. In elk level krijg je met nieuwe puzzels en vreemde verrassingen te maken. Ook ontdek je nieuwe soorten Goo-ballen en kun je meedoen aan een online competitie.

Downloaden: World of Goo (tijdelijk €3,99 normaal €7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2011, 10:08
Categorie Games
Onderwerpen game, ipad, muziek, world of goo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.